Usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Täältä löydät SPYPOINT-kameroita koskevat yleisimmät kysymykset.

Voit myös käyttää takaisinsoittopalveluamme tai ottaa meihin yhteyttä, jos tarvitset lisäapua.

Yleistä

Voit aktivoida yhdellä tilillä niin monta kameraa kuin haluat.

Datasuunnitelma on voimassa vain yhtä kameraa varten kerrallaan.

Kuvia voi katsella kuka tahansa henkilö. Sinun tarvitsee vain asentaa SPYPOINT-sovellus älypuhelimeesi ja kirjautua sisään kameran omistajan käyttöoikeustiedoilla.

Ei, kaikissa SPYPOINT-tiedonsiirtokameroissa on valmiiksi asennettu ja konfiguroitu SIM-kortti. Tämä valitsee automaattisesti kameran sijaintipaikan vahvimman verkon ja koko Euroopan laajuisen verkon.

SPYPOINT-tiedonsiirtokameroita ei voi käyttää muilla SIM-korteilla (SIM-LOCK).

Kun valokuvaraja on saavutettu, kamera ei siirrä enää kuvia, vaan ainoastaan kameran tila päivittyy. Se toimii kuitenkin edelleen normaalisti, mutta tallentaa kuvat vain SD-kortille. Kun laskutuskuukausi on päättynyt, valokuvalaskuri nollautuu automaattisesti. Laskutuskuukausi ei ole kalenterikuukausi, vaan se riippuu kameran aktivointipäivästä.

In der App unter "Kameras" finden Sie eine Übersicht Ihrer Kameras. Wenn Sie dann auf "Pläne" drücken, kommen Sie in eine Übersicht der Laufzeit.

Viiveaika määrittää kahden tallennuksen välisen ajan. 5 minuutin viiveajalla kamera on poissa käytöstä 5 minuuttia kuvauksen jälkeen.

Lähetystiheys määrittää, kuinka usein kuvat lähetetään sovellukseen.

Kohdassa "Ensimmäinen siirtoaika" määritetään siirtojen alkamisaika, esim. ensimmäinen siirtoaika on 08:00: kun siirtotiheys on 6/päivä, saat kuvat 08:00, 12:00, 16:00, 20:00, 24:00 ja 04:00.

Ensimmäinen siirtoaika on häviävän pieni, jos olet valinnut lähetystaajuudeksi "jokainen hankinta".

Ei, se lähettää vain kuvia.

Voit käyttää kamerassa mitä tahansa kaupallisesti saatavilla olevaa SD-korttia, jonka koko on 2-32 Gt. Varmista, että käytät luokan 4 tai luokan 10 korttia.

Älä käytä mikro-SD-kortteja sovittimien kanssa, sillä tämä voi aiheuttaa virheitä ja toimintahäiriöitä.

Ei, se ei ole mahdollista.

Aikataulun avulla voit määrittää kameralle kiinteät työajat kullekin päivälle.

Kameran keskimääräinen käyttöaika riippuu monista tekijöistä:

• Signaalin voimakkuus
  • Lähetystaajuus
  • Päivä/yö-kuvien osuus
  • Järjestyskaavio
  • Virtalähde (akku, ladattava akku, 12 V akku)
  • Hankintatyyppi (valokuva/video)

Valitettavasti ei ole mahdollista antaa yleistä lausuntoa.

42,2°

LINK SARJA:

Sovelluksen kohdasta "Kamerat" löydät yleiskatsauksen kameroistasi. Jos painat sitten "Tila", löydät kamerasi ohjelmiston kohdasta "Laitteen tiedot".

FORCE & SOLAR -SARJA:

Käynnistä kamera. Siirry kohtaan "Asetukset" -> "Yleistä" -> "Tietoja laitteesta" -> "Tietoja". Täältä löydät kameran asennetut ohjelmistot.

Tekniset ongelmat

• Aseta kameraan uudet paristot. (Vaihda aina kaikki paristot, älä vain yksittäisiä paristoja).
  • Varmista, ettet käytä NiMh (AA) -akkuja, koska ne voivat tuottaa vain 1,2 V:n jännitteen. Alkaliparistot tuottavat 1,5 V.
  • Jos voit, mittaa akkujesi jännite jännitemittarilla. Yli 1,35 V per akku on hyvä.
  • Varmista, että akun koskettimet koskettavat kunnolla. Jos näin ei ole, taivuta koskettimia varovasti, jotta kosketus palautuu.

• Varmista, että olet asettanut alustetun SD-kortin.
  • Kokeile käyttää eri SD-korttia.
  • Katso, vilkkuuko kamera punaisena, kun liikut liiketunnistimen edessä testitilassa (LINK-DARK & LINK-S).
  • Varmista, että kamera on määritetty oikein aikataulun kautta.

• Käynnistä sovellus uudelleen.
  • Kokeile poistaa sovellus ja asentaa se sitten uudelleen.

Jos aktivointikoodia ei voida skannata, kirjoita se käsin (peräkkäin ilman viivoja).

• Tarkista, onko "Mobiiliradio"-kohde aktivoitu sovelluksessa.
  • Tarkista, onko aikataulu määritetty oikein.
  • Tarkista akkujen kapasiteetti, sillä jos akkujen kapasiteetti on alle 30 %, kamera voi ottaa kuvia, mutta ei enää lähetä niitä.
  • Formatoi SD-kortti ja käynnistä kamera uudelleen.
    Tarkista, onko kameran ohjelmistoversio ajan tasalla.

Tarkista, että kamera on asetettu oikein.

Ei:

• Formatoi SD-kortti tai käytä toista korttia.
  • Vaihda paristot.

Kyllä:

• Tarkista kameran versio ja tee tarvittaessa ohjelmistopäivitys.
  • Formatoi SD-kortti ja käynnistä kamera uudelleen.

Kamera muuttaa asetuksia aina seuraavan lähetyksen yhteydessä.

• Vaihda paristot tai lataa akku täyteen.
  • Suorita ohjelmistopäivitys.