LM2

Tiedonsiirtokamera

Yleistä

SD-kortit
  • LM2 toimii vain mikro-SD-korttien kanssa.
  • Käytä micro SD-korttia, jonka kapasiteetti on 2-32 Gt.
  • Varmista, että käytät vain luokan 4 tai luokan 10 muistikortteja.
  • Formatoi muistikortit ennen ensimmäistä käyttöä.
Virtalähde
  • LM2 toimii 8x R6(AA)-paristolla, LIT-10-paristolla tai 12 V:n paristolla.
  • Varmista, että paristot on asetettu oikein paristolokeroon, muuten kamera voi vaurioitua.
Tila-LED
  • Signaalin etsinnän aikana tilailmaisin vilkkuu jatkuvasti vihreänä.
  • Kun LM2 on löytänyt signaalin, se ilmaisee sen status-LED:llä (vihreä = erittäin hyvä signaali; oranssi = riittävä signaali; punainen = erittäin huono/ei signaalia).
  • Linssin yläpuolella oleva oikeanpuoleinen LED vilkkuu nyt 30 sekunnin ajan.
  • Kun kamera on ottanut kuvan, status-LED palaa lähetyksen aikana jatkuvasti oranssina.

Käyttöohjeet

Pikaopas Monikielinen (DE, EN, FR, PL, CZ, SL, FI, ES, IT)

SOFTWARE

Huomaa:
Joskus täältä löytyvät versiot voivat poiketa spypoint.com-sivuston versioista. Tässä luetellut versiot on testattu laajasti Euroopassa ja ne ovat vakaita. Emme ota vastuuta muista lähteistä peräisin olevista ohjelmistoversioista!

Versio:
V1.3.0-27

Parannukset:

• Pieniä virheitä korjattu
  • Korjaa signaaliongelmat
Asennusohjeet (PC)
  1. Varmista, että käytät enintään 32 Gt:n luokan 4, 10 tai 10/U1 micro SD-korttia.
  2. Formatoi SD-kortti. (Video)
  3. Lataa ohjelmisto.
  4. Avaa ladattu .zip-tiedosto kaksoisnapsauttamalla sitä.
  5. Kopioi tiedostot .zip-tiedostosta micro SD-kortille. (Vain yksittäiset tiedostot, ei kansioita).
  6. Varmista, että LM2 on kytketty pois päältä.
  7. Aseta micro SD-kortti LM2:een.
  8. Kytke kamera päälle.
  9. Kamera asentaa päivityksen automaattisesti.
  10. Heti kun LM2 on päivitetty, se asentuu uudelleen.
Asennusohjeet (MAC)
  1. Varmista, että käytät enintään 32 Gt:n luokan 4, 10 tai 10/U1 micro SD-korttia.
  2. Formatoi SD-kortti. (Video)
  3. Lataa ohjelmisto.
  4. Avaa ladattu .zip-tiedosto kaksoisnapsauttamalla sitä.
  5. Kopioi tiedostot .zip-tiedostosta micro SD-kortille. (Vain yksittäiset tiedostot, ei kansioita).
  6. Napsauta Micro SD-kortilla hiiren kakkospainikkeella MacOS_PrepareSDCard.command ja valitse Open with Terminal (Avaa terminaalilla) tiedoston suorittamiseksi.
  7. Varmista, että LM2 on kytketty pois päältä.
  8. Aseta micro SD-kortti kameraan.
  9. Kytke kamera päälle.
  10. LM2 asentaa päivityksen automaattisesti.
  11. Heti kun kamera on päivitetty, se asettuu uudelleen.