LINK-MICRO 4G

Tiedonsiirtokamera

SD-kortit
  • LINK-MICRO 4G toimii vain mikro-SD-korttien kanssa.
  • Käytä micro SD-korttia, jonka kapasiteetti on 2-32 Gt.
  • Varmista, että käytät vain luokan 4 tai 10 muistikortteja.
  • Muista alustaa muistikortit ennen ensimmäistä käyttökertaa.
Virtalähde
  • LINK-MICRO 4G toimii 8x R6(AA)-paristolla, LIT-10-paristolla tai 12 V:n paristolla.
  • Varmista, että paristot on asetettu oikein paristolokeroon, muuten kamera voi vahingoittua.
Tila-LED
  • Signaalin etsinnän aikana tilailmaisin vilkkuu jatkuvasti vihreänä.
  • Kun LINK-MICRO 4G on löytänyt signaalin, se ilmaisee sen tilailmaisimella (vihreä = erittäin hyvä signaali; oranssi = riittävä signaali; punainen = erittäin huono signaali/ei signaalia).
  • Linssin yläpuolella oleva oikea LED vilkkuu nyt 30 sekunnin ajan.
  • Kun kamera on ottanut kuvan, tila-led palaa lähetyksen aikana oranssina.

Käyttöohjeet

Quick-Start-Guide Multilingual (DE, EN, FR, PL, CZ, SL, FI, ES, IT)

Noch einfügen

Assistent zur Fehlerbehebung

SOFTWARE

Huom:

Joskus täältä löytyvät versiot voivat poiketa spypoint.com-sivuston versioista. Tässä luetellut versiot on testattu laajasti Euroopassa, ja ne ovat vakaita. Emme ota vastuuta muista lähteistä peräisin olevista ohjelmistoversioista!

Version:

V1.18.13-29

Parannukset:

• Pieniä virheitä korjattu
Asennusohjeet (PC)
  1. Varmista, että käytät enintään 32 Gt:n luokan 4, 10 tai 10/U1 micro SD-korttia.
  2. Formatoi SD-kortti. (Video)
  3. Lataa ohjelmisto.
  4. Avaa ladattu .zip-tiedosto kaksoisnapsauttamalla sitä.
  5. Kopioi tiedostot .zip-tiedostosta micro SD-kortille. (Vain yksittäiset tiedostot, ei kansioita).
  6. Varmista, että LINK-MICRO 4G on kytketty pois päältä.
  7. Aseta micro SD-kortti LINK-MICRO 4G:hen.
  8. Kytke kamera päälle.
  9. Kamera asentaa päivityksen automaattisesti.
  10. Kun LINK-MICRO 4G on päivitetty, se käynnistyy uudelleen.
Asennusohjeet (MAC)
  1. Varmista, että käytät enintään 32 Gt:n luokan 4, 10 tai 10/U1 micro SD-korttia.
  2. Formatoi SD-kortti. (Video)
  3. Lataa ohjelmisto.
  4. Avaa ladattu .zip-tiedosto kaksoisnapsauttamalla sitä.
  5. Kopioi tiedostot .zip-tiedostosta micro SD-kortille. (Vain yksittäiset tiedostot, ei kansioita).
  6. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Micro SD-kortilla MacOS_PrepareSDCard.command ja valitse Avaa terminaalilla tiedoston suorittamiseksi.
  7. Varmista, että LINK-MICRO on kytketty pois päältä.
  8. Aseta micro SD-kortti kameraan.
  9. Kytke kamera päälle.
  10. LINK-MICRO asentaa päivityksen automaattisesti.
  11. Kun kamera on päivitetty, se asettuu uudelleen.

Hier zum Newsletter anmelden!

Erfahren Sie als Erster von neuen Produkten, Software-Updates oder Aktionen im spypoint.store!