CELL-LINK

Sovitin tiedonsiirtoa varten

Yleistä

Toimielin
  • Aktivoi CELL-LINK.
  • Kytke ensin CELL-LINK päälle ja odota, että se asettuu täysin valmiiksi.
  • Kun valo ei vilku tai näy, aseta kamera valmiiksi.
  • Liitä nyt CELL-LINK kameraan.
  • Varmista kiinnitettäessä, että CELL-LINK ja kamera ovat mahdollisimman lähellä toisiaan.
  • Laita nyt kamera valmiiksi hankintaa varten.
SD-kortit
  • CELL-LINK toimii vain mikro-SD-korttien kanssa.
  • Käytä micro SD-korttia, jonka kapasiteetti on 2-32 Gt.
  • Varmista, että käytät vain luokan 4 tai 10 muistikortteja.
  • Muista alustaa muistikortit ennen ensimmäistä käyttökertaa.
Virtalähde
  • CELL-LINK toimii 8x R6(AA)-paristolla, LIT-10-paristolla tai 12 V paristolla.
  • Varmista, että paristot on asetettu oikein paristolokeroon, muuten CELL-LINK voi vahingoittua.
Tila-LED
  • Signaalin etsinnän aikana tila-led palaa jatkuvasti vihreänä, kun taas signaalin ledit vilkkuvat.
  • Kun CELL-LINK on löytänyt signaalin, se ilmoittaa siitä LED-valoilla.
  • Tila-LED vilkkuu nyt 30 sekunnin ajan.
  • Jos liitetty kamera on ottanut kuvan, tila-led palaa lähetyksen aikana pysyvästi vihreänä.

Käyttöohjeet

Quick-Start-Guide Multilingual (DE, EN, FR, PL, CZ, SL, FI, ES, IT)

SOFTWARE

Huom:

Joskus täältä löytyvät versiot voivat poiketa spypoint.com-sivuston versioista. Tässä luetellut versiot on testattu laajasti Euroopassa, ja ne ovat vakaita. Emme ota vastuuta muista lähteistä peräisin olevista ohjelmistoversioista!

Version:
V1.05.02-27

Parannukset:

• Parempi yhteensopivuus uusien kameramallien kanssa
  • Parempi yhteyden vakaus matkaviestinverkossa
  • Pieniä virheitä korjattu
Asennusohjeet (PC)
  1. Varmista, että käytät enintään 32 Gt luokan 4, 10 tai 10/U1 micro SD-korttia.
  2. Formatoi SD-kortti. (Video)
  3. Lataa ohjelmisto.
  4. Avaa ladattu .zip-tiedosto kaksoisnapsauttamalla sitä.
  5. Kopioi 2 tiedostoa .zip-tiedostosta micro SD-kortille. (Vain yksittäiset tiedostot, ei kansioita).
  6. Varmista, että CELL-LINK on kytketty pois päältä.
  7. Aseta micro SD-kortti CELL-LINKiin.
  8. Kytke CELL-LINK päälle.
  9. CELL-LINK asentaa päivityksen automaattisesti.
  10. Kun CELL-LINK on päivitetty, se käynnistyy uudelleen.
Asennusohjeet (MAC)
  1. Varmista, että käytät enintään 32 Gt luokan 4, 10 tai 10/U1 micro SD-korttia.
  2. Formatoi SD-kortti. (Video)
  3. Lataa ohjelmisto.
  4. Avaa ladattu .zip-tiedosto kaksoisnapsauttamalla sitä.
  5. Kopioi 2 tiedostoa .zip-tiedostosta micro SD-kortille. (Vain yksittäiset tiedostot, ei kansioita).
  6. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Micro SD-kortilla MacOS_PrepareSDCard.command ja valitse Avaa terminaalilla tiedoston suorittamiseksi.
  7. Varmista, että CELL-LINK on kytketty pois päältä.
  8. Aseta micro SD-kortti CELL-LINKiin.
  9. Kytke CELL-LINK päälle.
  10. CELL-LINK asentaa päivityksen automaattisesti.
  11. Kun CELL-LINK on päivitetty, se käynnistyy uudelleen.