FLEX-S

Tiedonsiirtokamera SOlarpanelilla

Yleisiä tietoja

SD-kortit
  • FLEX-S toimii vain mikro-SD-korttien kanssa.
  • Käytä micro SD-korttia, jonka kapasiteetti on 2-512 Gt.
  • Varmista, että käytät vain luokan 4 tai luokan 10 muistikortteja.
  • Formatoi muistikortit ennen ensimmäistä käyttökertaa.
Virtalähde
  • FLEX S toimii LIT-22-akun kanssa.
  • Varmista, että akku on asetettu oikein lokeroon, muuten kamera voi vaurioitua.
  • FLEX-S:ää voidaan käyttää myös kokonaan ilman ulkoista virtalähdettä
Tila-LED

STATUS LEDIN VÄRI

VILKKUVA KÄYTTÄYTYMINEN

SELITYS

Vihreä

Palaa jatkuvasti

Kun kamera laukeaa tai kun se ottaa valokuvaa tai videota.

Sininen

Palaa jatkuvasti

Kun valokuvaa tai videota siirretään

Sininen (vilkkuu)

Vilkkuu joka sekunti, kunnes nollaus on valmis

Palauta tehdasasetukset

Oranssi

Vilkkuu joka sekunti 30 sekunnin ajan

Firmware-päivitys

Punainen

Tasaisesti päälle
(ei sammu)

Signaalia ei löytynyt

Punainen (vilkkuu)

Vilkkuu hitaasti
(2 sekunnin välein)

Ongelma SIM-kortin kanssa / laitteisto-ongelma

Tipps und Vorgehensweise für die Aktivierung

Käyttöohjeet

Pika-aloitusopas SPYPOINT FLEX-S

SOFTWARE

Huomaa:
Täältä löytyvät versiot saattavat poiketa spypoint.com-sivuston versioista. Tässä luetellut versiot on testattu laajasti Euroopassa ja ne ovat vakaita. Emme ota vastuuta muista lähteistä peräisin olevista ohjelmistoversioista!

Versio:
V1.1.1-20

Parannukset:

• Vakauttaa ja parantaa Instant-tilaa.
Asennusohjeet (PC)
  1. Varmista, että käytät enintään 512 Gt:n luokan 10/U1 micro SD-korttia.
  2. Muotoile mikro-SD-kortti tietokoneella FAT32-muotoon. (Video)
  3. Lataa päivitystiedosto.
  4. Avaa ladattu .zip-tiedosto kaksoisnapsauttamalla sitä.
  5. Kopioi 2 tiedostoa .zip-tiedostosta micro SD-kortille. Huomautus: Jos SD-kortti oli aiemmin MUODOSTETTU Flex-kameralla, sinulla on kaksi osiota, sinun on kopioitava 2 tiedostoa suurimpaan osioon.
  6. Tarkista, onnistuiko kopiointi mikro-SD-kortilla.
  7. Poista micro SD-kortti tietokoneesta.
  8. Varmista, että kamera on sammutettu.
  9. Aseta micro SD-kortti laitteeseen.
  10. Kytke kamera päälle.
  11. Flex suorittaa laiteohjelmiston päivityksen automaattisesti noin 5 minuutin ajan. Kamera käynnistyy uudelleen useita kertoja.
  12. Tämän jälkeen kamera käy läpi kytkentäprosessin.
  13. Flexin laiteohjelmisto on ajan tasalla.
Asennusohjeet (MAC)
  1. Varmista, että käytät enintään 512 Gt:n luokan 10/U1 micro SD-korttia.
  2. Muotoile mikro-SD-kortti tietokoneella FAT32-muotoon. (Video)
  3. Lataa päivitystiedosto.
  4. Avaa ladattu .zip-tiedosto kaksoisnapsauttamalla sitä.
  5. Kopioi 2 tiedostoa .zip-tiedostosta micro SD-kortille. Huomautus: Jos SD-kortti oli aiemmin MUODOSTETTU Flex-kameralla, sinulla on kaksi osiota, sinun on kopioitava 2 tiedostoa suurimpaan osioon.
  6. Tarkista, onnistuiko kopiointi mikro-SD-kortilla.
  7. Napsauta hiiren kakkospainikkeella MacOS_PrepareSDCard.command -komentoa mikro-SD-kortilla ja suorita tiedosto valitsemalla Avaa terminaalilla.
  8. Poista micro SD-kortti tietokoneesta.
  9. Varmista, että kamera on sammutettu.
  10. Aseta micro SD-kortti laitteeseen.
  11. Kytke kamera päälle.
  12. Flex suorittaa laiteohjelmiston päivityksen automaattisesti noin 5 minuutin ajan. Kamera käynnistyy uudelleen useita kertoja.
  13. Tämän jälkeen kamera käy läpi kytkentäprosessin.
  14. Flex-S:n laiteohjelmisto on ajan tasalla.