FLEX

Datayhteys kamera

Yleistä

SD-kortit
  • FLEX toimii vain mikro-SD-korttien kanssa.
  • Käytä micro SD-korttia, jonka kapasiteetti on 2-512 Gt.
  • Varmista, että käytät vain luokan 4 tai 10 muistikortteja.
  • Muista alustaa muistikortit ennen ensimmäistä käyttökertaa.
Virtalähde
  • FLEX toimii 8x R6(AA)-paristolla tai LIT-22-paristopaketilla.
  • Varmista, että paristot on asetettu oikein paristolokeroon, muuten kamera voi vahingoittua.
Tila-LED

STATUS LEDIN VÄRI

VILKKUVA KÄYTTÄYTYMINEN

SELITYS

Vihreä

Palaa jatkuvasti

Kun kamera laukeaa tai kun se ottaa valokuvaa tai videota.

Sininen

Palaa jatkuvasti

Kun valokuvaa tai videota siirretään

Sininen (vilkkuu)

Vilkkuu joka sekunti, kunnes nollaus on valmis

Palauta tehdasasetukset

Oranssi

Vilkkuu joka sekunti 30 sekunnin ajan

Firmware-päivitys

Punainen

Tasaisesti päälle
(ei sammu)

Signaalia ei löytynyt

Punainen (vilkkuu)

Vilkkuu hitaasti
(2 sekunnin välein)

Ongelma SIM-kortin kanssa / laitteisto-ongelma

Vinkkejä ja aktivointimenettely

Käyttöohjeet

Käyttöohjeet SPYPOINT FLEX

SOFTWARE

Huomaa:
Joskus täältä löytyvät versiot voivat poiketa spypoint.com-sivuston versioista. Tässä luetellut versiot on testattu laajasti Euroopassa ja ne ovat vakaita. Emme ota vastuuta muista lähteistä peräisin olevista ohjelmistoversioista!

Versio:
V1.8.0-97

Parannukset:

• Parannettu akun kesto.
  • Parannettu SD-kortin hallinta.
  • Korjattu lämpötilan ja akun näyttöön liittyviä ongelmia.
Asennusohjeet (PC)
  1. Varmista, että käytät enintään 32 Gt:n luokan 4, 10 tai 10/U1 micro SD-korttia.
  2. Formatoi SD-kortti. (Video)
  3. Lataa ohjelmisto.
  4. Avaa ladattu .zip-tiedosto kaksoisnapsauttamalla sitä.
  5. Kopioi tiedostot .zip-tiedostosta micro SD-kortille. (Vain yksittäiset tiedostot, ei kansioita).
  6. Varmista, että FLEX on kytketty pois päältä.
  7. Aseta micro SD-kortti FLEX -laitteeseen.
  8. Kytke kamera päälle.
  9. Kamera asentaa päivityksen automaattisesti.
  10. Heti kun FLEX on päivitetty, se asettuu uudelleen.
Asennusohjeet (MAC)
  1. Varmista, että käytät enintään 32 Gt:n luokan 4, 10 tai 10/U1 micro SD-korttia.
  2. Formatoi SD-kortti. (Video)
  3. Lataa ohjelmisto.
  4. Avaa ladattu .zip-tiedosto kaksoisnapsauttamalla sitä.
  5. Kopioi tiedostot .zip-tiedostosta micro SD-kortille. (Vain yksittäiset tiedostot, ei kansioita).
  6. Napsauta Micro SD-kortilla hiiren kakkospainikkeella MacOS_PrepareSDCard.command ja valitse Open with Terminal (Avaa terminaalilla) tiedoston suorittamiseksi.
  7. Varmista, että FLEX on kytketty pois päältä.
  8. Aseta micro SD-kortti kameraan.
  9. Kytke kamera päälle.
  10. FLEX asentaa päivityksen automaattisesti.
  11. Heti kun kamera on päivitetty, se asettuu uudelleen.